Hjälp! Hur ska jag träna?

Jag kanske är inspirationslös men jag har lite svårt att hitta något bra sätt att träna på. Efter Vasaloppet har jag lite tappat suget på att träna längdskidor och dessutom har mitt gymkort gått ut. Löpträning är svårt då det jämt och ständigt är ruskigt halt här i Hemsedal. Av nämnd anledning tillåter vädret inte heller cykling. Cykling är också svårt av den anledningen att cykeln är kvar i Stockholm... 

Det är inte så att jag ligger i soffan och käkar chips hela dagarna om ni tror det (även om detta självklart händer då och då). Jag lever en aktiv livsstil och är ständigt i rörelse dagarna i ända. Den senaste veckan har jag i snitt vandrat ca 15 000 steg per dag enligt aktivitetsklockan. Dessutom passar jag på så fort chansen finns att åka skidor och snowboard, på lediga dagar och efter jobbet. 

 

Förra veckan gav jag mig f*n på att bli "Skier of the day": Att vara den skidåkaren som åkt flest höjdmeter på en dag (varje lifttur registreras på liftkortet och laddas upp på myskistar.se). När jag äntligen insåg att jag skulle vinna hade jag åkt Hemsedals stora sittlift 43 gånger och knappt vilat på 8 timmar. Benen var riktigt svaga efter denna övning!


Write a comment

Comments: 0