Det jobbigaste jag gjort!!

Jag tog 9:25:59 på mig att ta mig från Sälen till Mora och det gjorde jag med en snittpuls på cirka 170. Andra milen snittade jag 190 i puls och det var även där jag körde snabbast. Jag och min farbror Peter höll ihop hela vägen vilket var trevligt och vi gick i mål sida vid sida. Viktigt att tillägga är att jag vann över honom med 1 sekund då han låg framför mig vid när vi passerade startlinjen ;).

 

Den jobbigaste biten för min del var innan Eldris (sista kontrollen). Det var inte så att jag ville avbryta men det var en riktigt seg streckning som tärde på mitt psyke. Platt och ovarierat! Vid Eldris stretchade och masserade jag benen vilket måste gjort underverk då jag blev riktigt pigg och fräsch i benen igen, hela vägen in i mål.

 

Tack Peter för underverk med vallningen, både glidet och fästet. Fram till Evertsberg körde vi på V40 Blå Extra och efter det på VR50 (tror jag det var). Något bakhalt på högland där solen legat på, annars bra fäste.

 

Så här 3 dager efteråt känns det rejält i varenda muskel i kroppen. Värst är benen och ljumskarna. Men det är en bra smärta! Känns att man kämpat :)

 

I målet möttes jag av ett helt gäng supportrar, tack för att ni var där och för de fina kransarna och de målade skidorna!

 

Nu är det tid för vila för att sedan tagga träning inför nästa lopp; Vätternrundan. Här i Hemsedal ligger snön på vägarna i minst en månad till så det blir till att fokusera på benträning på gymet såhär i början.


Write a comment

Comments: 1
  • #1

    Imponerad (Thursday, 03 March 2016 22:12)

    Förstår att det måste kännas i kroppen efteråt! Kul att läsa hur du upplevde det att åka!