I skuggan av Totten

Idag var jag ledig och fick (äntligen) tid att ta mig ut i spåren under dagsljus. På kvällarna när solen gått ned finns två alternativ att välja mellan. Det första är Sentrumløypa som är ett 2 km långt upplyst rundspår vid Hemsedal centrum. Det andra är skidanläggningen Gravset som ligger en knapp mil från centrum. Här finns det spår med längderna 1, 2, 3, 5 och 8 km som är upplysta. 

Bra utbud av upplysta spår men det är gott med variation så det var extra skönt att få ta ett spår som jag inte gått förut.

11,66 km i 10,8 km/h. Jag försökte köra i min pulszon 4 (80-89 % av maxpuls) och fick ta det lugnt stundvis för att inte överstiga zonen. Något jag behöver jobba på är att upprätthålla tekniken även om jag blir trött, vilket jag inte klarade idag.


Write a comment

Comments: 1
  • #1

    Retta Wierenga (Sunday, 22 January 2017 13:09)


    Its such as you learn my mind! You appear to know so much approximately this, like you wrote the ebook in it or something. I feel that you can do with some percent to force the message house a little bit, however instead of that, that is wonderful blog. A great read. I'll definitely be back.